• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Elektropneumatische schakelventiel 3000 bar - Hammelmann

Schakelventiel

schakelventiel elektropneumatisch 3000 bar hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Lange levensduur

De elektropneumatische schakelventiel van Hammelmann heeft een werkdruk van maximaal 3000 bar, wateropbrengst tot 5 x 20 l/min en beschikt over maximaal 5 ventielen. Schakelventielen verdelen het door de hogedrukpomp geproduceerde debiet gelijkmatig of naar wens over verschillende watertools. Dit schakelventiel van Hammelmann heeft een 3/2 stuurventiel, gemonteerd op kunststof pallet en is compleet met klemmenblok, noodstopschakelaar en besturingsaansluiting. Alle componenten die in contact komen met het medium zijn gemaakt van roestvrij staal.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann schakelventielen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.