• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Veiligheidsventiel - Hammelmann

Veiligheidsventiel - veiligheidsklep

veiligheidsventiel hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

Het veiligheidsventiel van Hammelmann heeft een werkdruk van maximaal 3000 bar en wateropbrengst tot 500 l/min. Veiligheidsventielen worden gebruikt om processen en installatiecomponenten te beschermen tegen te hoge werkdrukken. De veiligheidsventielen van Hammelmann zijn ontworpen volgens de normen van de Europese Unie en Duitsland: CE-label volgens richtlijn drukapparatuur 97/23 / EG en EN ISO 4126-1 & TÜV-goedkeuring volgens richtlijn drukapparatuur EN ISO 4126-1, TÜV SV 100 en AD 2000, gegevensblad A2.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann ventielen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.