• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Spuitkop inzetstuk type C: Ronde jet - Hammelmann

Spuitkop inzetstuk - nozzle insert

spuitkop inzetstuk nozzle insert hammelmann type C ronde straal groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge kwaliteit
  • Goede ergonomie

De spuitkop inzetstuk type C: Ronde jet van Hammelmann heeft een werkdruk tot 400 bar, spuitkopfactor 0,92 en is gemaakt van staal. Het inzetbereik van de nozzles in de spuitkop is 0,30 tot 7,00 mm. Nozzles zijn de inzetstukken die geplaatst worden in de gaten van de spuitkop en zorgen ervoor dat de straal de juiste vorm krijgt als deze de spuitkop verlaat. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken. Wij bieden de oplossing voor verschillende materialen, spuitkop specificaties en werkdruklimieten.  

 

Heeft u vragen over de Hammelmann spuitkop inzetstukken of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.