• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Trek- en drukspuitkop 26 mm Ø - Hammelmann

Trek- en drukspuitkoppen

trek drukspuitkop pull push nozzle hammelmann 26 mm groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit

De trek- en drukspuitkop (pull & push nozzle) van 26 mm ø van Hammelmann heeft een maximale binnendraad werkdruk van 3000 bar M14 x 1.5 LH. De maximale buitendraad werkdruk is 3000 bar M14 x 1.5 LH. Trek- en drukspuitkoppen, ook wel pull & push nozzles genoemd, zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van volledig verstopte leidingen. Beschikbaar voor alle buisdiameters, met en zonder lans. De reiniging van volledig verstopte buizen gebeurt in axiale richting. De drukspuitkoppen verwijderen het materiaal voor de sproeier. Op flexibele lansen worden deze alleen gebruikt in combinatie met trekspuitkoppen. Boorgaten van 90° zorgen voor maximale reinigings- en snij-efficiëntie op de buiswand. Trekspuitkoppen verwijderen al het materiaal achter de spuitmond. Ze trekken de spuitkop met terugslagkracht in de buis.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann trek- en drukspuitkoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.