• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Elektrische hogedruk spuitpistool SP 3000 E - Hammelmann

Hogedrukspuitpistool - spuitpistool

elektrische hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 E groot

De elektrische hogedruk spuitpistool SP 3000 E van Hammelmann heeft een werkdruk tot 3000 bar en wateropbrengst tot 30 l/min. Totale lengte van het spuitpistool is ca. 1005 mm en heeft een gewicht van 3,4 kg. De spuitpistool beschikt over een servoklep trekkerhantering met zo min mogelijk kracht. In de veiligheidshendel bevindt zich een veiligheidspal voor de vergrendeling van het pistool. De handgreep is verstelbaar, gemaakt van slagvast kunststof en compleet geïsoleerd met inwendige onderdelen van roestvast staal. De ingebouwde Reed-schakelaar zorgt voor intrinsiek veilig circuit Ex (i) 24 Volt stuursignaal. Spuitkoppen design P en T zijn geschikt voor dit spuitpistool.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.