• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische / elektrische hogedruk spuitpistool SP 1000 ME - Hammelmann

Hogedrukspuitpistool - spuitpistool

mechanische elektrische hogedruk spuitpistool hammelmann SP 1000 ME groot

De mechanische en elektrische hogedruk spuitpistool SP 1000 ME van Hammelmann heeft een werkdruk tot 1000 bar en wateropbrengst tot 33 l/min. Totale lengte van het spuitpistool is ca. 1020 mm. De spuitpistool beschikt over een servoklep voor trekkerhantering met zo min mogelijk kracht. In de veiligheidshendel bevindt zich een veiligheidspal voor de vergrendeling van het pistool. De handgreep is verstelbaar, gemaakt van slagvast kunststof en compleet geïsoleerd met inwendige onderdelen van roestvast staal.  Spuitkoppen design A en B zijn geschikt voor dit spuitpistool.

 

Wat de SP 1000 ME onderscheidt van de SP 1000 M, is dat de SP 1000 ME een ingebouwde Reed schakelaar heeft voor intrinsiek veilig circuit Ex 24 VDC stuursignaal.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.