• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Tankwaskop Aquamat XXL 1600-2 - Hammelmann

Tankwaskop

tankwaskop hammelmann aquamat xxl 1600 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Slijtvast remsysteem
  • Compact
  • Hoge betrouwbaarheid

De tankwaskop Aquamat XXL 1600-2 van Hammelmann heeft een werkdruk tot 1600 bar en wateropbrengst van 500 l/min. De tankopening is min. 300 mm en de tankwaskop weegt ongeveer 93,0 kg. De Aquamat XXL 1600-2 kan ingezet worden voor het reinigen van de binnenkant van silo's, vuilcontainers, tanks en tankinstallaties. De reinigingskop werkt uitsluitend op de kracht van waterstraal. Hammelmann biedt een breed assortiment reinigingskoppen voor verschillende toepassingen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann tankwaskoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.