• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Elektrische voetschakelaar - Hammelmann

Voetschakelaar

elektrische voetschakelaar hammelmann groot

Hammelmann elektrische voetschakelaar voor het in- en uitschakelen van de druk. De behuizing en beschermkap zijn gemaakt van Gd-Al-legering. De elektrische voetschakelaar kan aangesloten worden door middel van een 4-pins stekker met stofkap. De voetschakelaar zit in beschermingsklasse IP 67 volgens DIN 40050 en heeft een extra stabiele basis voor meer stabiliteit. De hoogte van de schakelaar is 145 mm, breedte 160 mm, lengte 240 mm en gewicht 2,8 kg. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann elektrische voetschakelaars of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.