• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Handmatige rotorstraler RD 1000 - Hammelmann

Handmatige rotorstraler - rotorjet

handmatige rotorstraler hammelmann RD 1000 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge energie-efficiëntie
  • Lange levensduur

Handmatige rotorstraler RD 1000 van Hammelmann heeft een combinatie van de eigenschappen van ronde straalpijpen en straalpijpen voor het gebruik met hogedrukpistolen en lansen. Met hun roterende sproeikoppen maken rotorjets gebruik van het hoge rendement van ronde jets om in minder tijd meer oppervlak te stralen. Verschillende sproeikoppen en gecontroleerde, instelbare snelheden maken veel verschillende mogelijkheden mogelijk bij de voorbereiding van het oppervlak. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt ook bediening mogelijk op moelijk toegankelijke plaatsen. De RD 1000 heeft een werkdruk tot 1000 bar en wateropbrengst tot 60 l/min. De RD 1000 is geschikt voor gebruik met spuitpistolen uit de 1000-serie en hogedruklansen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann rotorstralers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.