• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanisch aangedreven rotorstraler RDM 250 - Hammelmann

Mechanische rotorstraler - rotorjet

mechanisch aangedreven rotorstraler hammelmann RDM 250 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Goede ergonomie
  • Lange levensduur

De mechanische aangedreven rotorstraler RDM 250 van Hammelmann is ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en is geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De sproeikop wordt in rotatie gebracht door de waterstraal. De RDM 250 heeft een werkdruk tot 1500 bar, wateropbrengst van 120 l/min, een snelheid van 100 tot 1500 tpm en weegt ongeveer 8 kg. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann rotorstralers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.