• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Rotorstraler voor leidingreiniging 130 mm Ø - Hammelmann

Rotorstraler voor leidingreiniging - rotorjet

rotorstraler leidingreiniging hammelmann 130 mm groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge kwaliteit

De rotorstralers voor leidingreiniging van Hammelmann kunnen ingezet worden voor het reinigen van gedeeltelijk verstopte leidingen, boilers en schoorstenen. De rotor jets voor leidingreiniging zijn geschikt voor gebruik met mechanisch aangedreven reinigingsapparaten. Ze hebben roestvrijstalen behuizing, ingebouwde wervelstroomrem en koelmantel in stofdichte behuizing en slijtvaste draaiverbinding met labyrintafdichting. Speciaal voor het reinigen van leidingen is een radiale sproeikop opstelling mogelijk. Een beschermhoes is optioneel verkrijgbaar. 

 

De rotorstraler voor leidingreiniging 130 mm Ø heeft een lengte van 418 mm en een werkdruk tot 1500 bar. De wateropbrengst is 200 l/min en de sproeiers zijn 4x radiaal. De aansluitdraad is M36 x 2. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann rotorstralers voor leidingreiniging of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompenhogedrukunitshogedruk oppervlaktereinigersindustriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann.

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.