• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Voorkom ongewenste situaties door regelmatig onderhoud aan hogedrukpompen en hogedrukmaterieel

After Sales

koks hogedruk after sales header

KOKS Hogedruk beschikt over moderne, goed geoutilleerde servicewerkplaatsen. De bijbehorende magazijnen hebben alle gangbare onderdelen op voorraad en leveren binnen 24 uur. Onze buitendienstmonteurs gaan met een compleet uitgeruste serviceauto naar de klant toe voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties aan uw hogedrukmaterieel. Met de SIR-erkenning hebben we alles in huis voor het uitvoeren van SIR-keuringen en fleetservicecontracten om onze klanten volledig te ontzorgen.

Preventief onderhoud en service

Hammelmann hogedrukpompen en KOKS hogedrukunits zijn hoogwaardige, betrouwbare en krachtige hogedrukinstallaties. U moet altijd en overal op uw hogedrukmaterieel kunnen vertrouwen. Dit begint met het aanschaffen van goed hogedrukmaterieel. Vervolgens is onderhoud hieraan van wezenlijk belang. De hogedruk serviceafdeling van KOKS Hogedruk is erop gericht klanten te ontlasten, te ondersteunen en werk uit handen te nemen wat betreft onderhoud aan het hogedrukmaterieel. 

correctief onderhoud storing reparatie hogedrukpompen hogedrukreinigers
correctief onderhoud storing koks hogedruk safety starts here

Correctief onderhoud en storing

Snel en deskundig - dit kenmerkt de storingsdienst van KOKS Hogedruk. Een uitgebreid team van ervaren hogedruk specialisten en experts is beschikbaar om de inzetbaarheid van uw hogedrukpompen en hogedrukunits te garanderen. Wij komen bij u ter plekke of op locatie. 

SIR veiligheidskeuringen

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en natuurlijk uw eigen veiligheid. Deze verantwoordelijkheid is vastgelegd in de wet ‘’Arbeidsomstandigheden’’, beter bekend als de Arbowet, en bijbehorende veiligheidsbesluiten. Laat daarom een SIR veiligheidskeuring aan uw hogedrukpomp of hogedrukmaterieel uitvoeren! 

sir veiligheidskeuringen hogedrukreiniging hogedruk koks stichting industriele reiniging