• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk serviceondersteuning wanneer u het per direct nodig heeft

Correctief onderhoud en storing bij KOKS Hogedruk

correctief onderhoud storing hogedrukpomp hogedrukunit hammelmann koks hogedruk header

Snel en deskundig – dit kenmerkt de storingsdienst van KOKS Hogedruk.
Een uitgebreid team van ervaren hogedruk specialisten en experts is beschikbaar om de inzetbaarheid van uw hogedrukpompen en hogedrukunits te garanderen. Dagelijks staan er maar liefst een viertal servicebussen en storingsbussen gereed om ter plekke of bij u op locatie, effectief, doelgericht en servicegericht te ondersteunen. Betrouwbare, snelle ondersteuning van een betrouwbare partner.

 

Ons serviceteam van hogedrukspecialisten staat op werkdagen tijdens kantooruren voor u klaar van 7.30 – 16.30 uur. Mocht zich er onverhoopt een storing voordoen buiten deze kantoortijden, dan kunt u contact opnemen met onze 24/7 uur storingsdienst via telefoonnummer +31 (0)72 540 6699. 

Directe hulp bij onvoorziene omstandigheden met uw hogedrukmaterieel

 

Onderhoud is bedoeld om machines, in uw geval hogedrukmachines, in goede conditie te brengen en te houden, zodat ze optimaal inzetbaar zijn. Dit kan op verschillende manieren. Zo worden met preventief onderhoud defecten voorkomen en draait het bij correctief onderhoud om het herstellen van gebreken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van correctief onderhoud voor uw hogedrukmaterieel? Neem direct contact met ons op: hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

correctief onderhoud storing service hogedrukpompen hogedrukreinigers
correctief onderhoud storing hulp onverziene omstandigheden hogedrukmaterieel

KOKS Hogedruk helpt snel bij storingen

 

Correctief onderhoud bestaat uit onderhoudsactiviteiten, die worden uitgevoerd nadat een storing is opgetreden. Correctief onderhoud is dus herstellend en reactief onderhoud. Er worden defecten gesignaleerd en die moeten meestal gelijk gerepareerd worden.

Gebleken is dat een belangrijk deel van de technische storingen het gevolg is van oorzaken van niet-technische aard, maar van bijvoorbeeld omgevingsfactoren, bedieningsinvloeden en montagefouten.

Feit is dat de machine opeens niet meer functioneert en zorgt voor stilstand met alle gevolgen van dien...

Stilstand snel opgelost door KOKS Hogedruk

 

Of u voor uw hogedrukmaterieel kiest voor alleen correctief onderhoud of het gaat ondanks alle preventieve inspanningen onverhoopt een keer fout, u kunt altijd een beroep doen op KOKS Hogedruk.

 

Behalve voor preventief/periodiek onderhoud, voorziet ons after sales team ook in correctief onderhoud aan uw hogedrukmachines. Gedegen preventief/periodiek onderhoud voorkomt storing en stilstand van uw hogedrukmaterieel, maar kan het onvoorziene nooit helemaal uitsluiten.

 

In dat (nood)geval is één telefoontje genoeg en staan we klaar om uw storing zo snel mogelijk op te lossen, waardoor uw hogedrukmachine zo kort mogelijk stilstaat en uw proces zo min mogelijk verstoord wordt.

correctief onderhoud storing reparatie hogedrukpompen hogedrukreinigers
correctief onderhoud storing hogedruk monteurs koks

KOKS Hogedruk monteurs vol kennis en ervaring

 

De monteurs van KOKS Hogedruk zijn allemaal goed opgeleid en hebben hun vakdiploma’s gehaald, aangevuld met certificaten op het gebied van o.a. ISO van VCA. Onze servicemonteurs verhelpen niet alleen de storing, maar denken graag met u mee om deze in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen. Door hun bevindingen van de storing en kennis van de hogedrukmachine te delen met uw operators, zal de machine beter begrepen en efficiënter ingezet kunnen worden.

 

KOKS Hogedruk van A-Z

KOKS staat voor ruim 30 jaar ervaring en beschikt over een groot, professioneel after sales team om klanten volledig te ontzorgen.

Deze hogedruk serviceafdeling is erop gericht klanten te ontlasten, te ondersteunen en werk uit handen te nemen wat betreft onderhoud aan hun hogedrukmaterieel.

 

- 24/7 bereikbaar

- preventief en correctief onderhoud

- voor al uw hogedrukmaterieel

- in onze werkplaats en/of op locatie

- breng- en haalservice

- modern hogedruk service centrum

- monteurs met ruime kennis en ervaring

- originele materialen en onderdelen

- onderhouds- en fleet servicecontracten

- slangen assembleren

- toebehoren testen

- onderhoud aan opbouw en chassis

- tankkeuringen

- APK-, ADR- en SIR-keuringen

 

correctief onderhoud storing koks hogedruk safety starts here

Onze ervaren hogedrukspecialisten zijn speciaal opgeleide hogedrukmonteurs en zijn al jarenlang bekent met hogedrukmaterieel en hogedrukpompen. Met recht echte kenners. Zij kennen als geen ander alle technische details van uw hogedrukpomp en hogedrukwagen of hogedrukunit. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw hogedrukunit de juiste aandacht krijgt en dat er alleen originele Hammelmann fabrieksonderdelen worden gebruikt om de unit 100% in topconditie te houden.

KOKS Hogedruk aftersales team hogedrukmonteurs hogedrukspecialisten

Onderhoudsafspraak maken?

Wilt u direct een onderhoudsafspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!