• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Laat uw hogedrukmaterieel SIR certificeren om veiligheid te garanderen

Hogedrukmaterieel SIR certificeren

hogedrukmaterieel sir certificeren veilig werken koks hammelmann header min

De Stichting Industriële Reiniging (SIR) heeft als doel het reguleren en bevorderen van veilig werken in de industriële reiniging. Als werkgever is de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en die van uzelf dan ook uw verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk om een SIR veiligheidskeuring aan uw hogedrukmaterieel uit te voeren. Laat uw hogedrukmaterieel SIR certificeren om veiligheid te garanderen!

 

 

 

In contact komen?

Wilt u meer informatie over de SIR en/of over het SIR certificeren van uw hogedrukmaterieel? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hogedruk specialisten staan graag voor u klaar.

 

Veilig werken door uw hogedrukmaterieel SIR te certificeren

Veilig werken begint met goedgekeurde hogedrukmaterieel, het is dus van belang om uw hogedrukmaterieel SIR te laten certificeren. Hogedrukmaterieel, zowel nieuw als gebruikt, dient regelmatig gekeurd te worden door deskundige keurmeester die SIR-gecertificeerd is. Op deze wijze wordt een veilige en goede werking van uw materieel gegarandeerd en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Ga veilig aan de slag en laat uw hogedrukmaterieel SIR certificeren.

hogedrukmaterieel sir certificeren veilig werken koks hogedruk hammelmann