• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Laat uw hogedrukpomp certificeren om veiligheid te garanderen

Hogedrukpomp certificeren

hogedrukpomp certificeren koks hogedruk hammelmann header min

De Stichting Industriële Reiniging (SIR) heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. Als werkgever bent u dan ook verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en die van uzelf. Daarom is het van belang om een SIR veiligheidskeuring aan uw materieel uit te voeren. Laat uw hogedrukpomp certificeren om de veiligheid te kunnen garanderen!

 

 

 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de SIR en/of over het certificeren van uw hogedrukpomp? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hogedruk specialisten staan graag voor u klaar. 

Verantwoord aan de slag door het certificeren van uw hogedrukpomp

Veilig werken begint met goedgekeurde hogedrukapparatuur. Het is dus belangrijk om uw hogedrukpomp te laten certificeren. Hogedrukpompen, zowel nieuw als gebruikt, dienen regelmatig gekeurd te worden door een deskundige SIR-gecertificeerde keurmeester. Op deze manier wordt een goede en veilige werking van uw hogedrukpomp gegarandeerd en voorkomt u gevaarlijke situaties. Ga verantwoord aan de slag en laat uw hogedrukpomp certificeren.  

hogedrukpomp certificeren veilig koks hogedruk hammelmann