• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Garandeer veiligheid door het SIR certificeren van uw hogedrukslang

Hogedrukslang SIR certificeren

hogedrukslang sir certificere koks hogedruk hammelmann header

Als u werkgever bent, is de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en die van uzelf uw verantwoordelijkheid. Hier komt de SIR bij kijken. Het doel van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) is het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. Het is ook van groot belang om een SIR veiligheidskeuring aan uw hogedrukmaterieel uit te voeren. Laat uw hogedrukslang SIR certificeren om de veiligheid te garanderen.

 

In contact komen?

Wilt u meer informatie over de SIR en/of over het SIR certificeren van uw hogedrukslang? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hogedruk specialisten staan graag voor u klaar.

 

Veilig aan de slag door het SIR certificeren van uw hogedrukslang

Het is belangrijk om uw hogedrukslang SIR te laten certificeren, want veilig werken begint met goedgekeurde hogedrukapparatuur. Wij bieden de service om hogedrukslangen jaarlijks te controleren en certificeren, op deze manier wordt een veilige en goede werking van uw hogedrukslang gegarandeerd en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Ga verantwoord aan de slag en laat uw hogedrukslang SIR certificeren.

hogedrukslang sir certificeren koks hogedruk hammelmann