• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Veilig aan de slag door uw hogedruktoebehoren SIR te laten certificeren

Hogedruktoebehoren SIR certificeren

hogedruktoebehoren sir certificeren koks hammelmann header min

Het doel van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) is het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. Als werkgever is het uw verantwoordelijkheid om de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en die van uzelf te waarborgen. Daarom is het belangrijk om een SIR veiligheidskeuring aan uw materieel uit te voeren. Laat uw hogedruktoebehoren SIR certificeren om de veiligheid te kunnen garanderen!

 

 

 

In contact komen?

Wilt u meer informatie over de SIR en/of over het SIR certificeren van uw hogedruktoebehoren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hogedruk specialisten staan graag voor u klaar.

Verantwoord werken door je hogedruktoebehoren SIR te certificeren

Veilig werken begint met goedgekeurde hogedrukmaterieel. Het is dus van groot belang om uw hogedruktoebehoren SIR te laten certificeren. KOKS Hogedruk biedt de service om hogedruktoebehoren jaarlijks te controleren en certificeren, op deze manier wordt een goede en veilige werking van uw hogedruktoebehoren gegarandeerd en voorkomt u gevaarlijke situaties. Ga verantwoord aan de slag en laat uw hogedruktoebehoren SIR certificeren.

hogedruktoebehoren sir certificeren hammelmann koks