• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Onderhoud, revisies en reparaties van alle merken hogedrukpompen en hogedrukmaterieel

Merkonafhankelijk pomponderhoud en onderhoud hogedrukmaterieel

merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel onderhoud revisie reparatie header

KOKS Hogedruk werkt merkonafhankelijk. Dat betekent dat onze SIR gecertificeerde hogedruk specialisten en monteurs de kennis en kunde in huis hebben om onderhoud en inspecties aan alle merken hogedrukpompen en hogedrukmaterieel uit te voeren en storingen aan alle merken hogedrukpompen en hogedrukmaterieel op te lossen.

 

KOKS is ruim 30 jaar dé specialist voor reparaties, onderhoud en revisies van industriële hogedrukpompen. Met deze jarenlang ervaring en opgedane kennis van hogedruk(reiniging) én met onze hogedrukexperts en ons compleet ingerichte, professionele hogedruk service center kunnen we u volledige technische ondersteuning aanbieden voor al uw hogedrukmaterieel, ongeacht merk en type.
 

Ons serviceteam van hogedrukspecialisten staat op werkdagen van 07.30 – 16.30 uur voor u klaar. Mocht zich er onverhoopt een storing voordoen buiten deze kantoortijden, dan kunt u contact opnemen met onze 24/7 storingsdienst via telefoonnummer +31 (0)72 540 6699. 

merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel koks hogedruk alkmaar

Merkonafhankelijk

KOKS Hogedruk is (per 1 januari 2021) de officiële leverancier van en servicepartner voor Hammelmann hogedruk- en procespompen in Nederland. Naast revisie, reparatie, service en onderhoud voor Hammelmann hogedruk- en procespompen, doen we deze werkzaamheden ook voor alle andere merken en typen hogedrukpompen.

 

Van een snelle pomp reparatie tot volledige service, revisie en onderhoud van alle draaiende productiemiddelen.... we doen het allemaal, in ons eigen hogedruk service center in Alkmaar of op een andere, door u gewenste locatie. We bieden u een totaal concept met betrekking tot de pomp, het seal en de motor.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van merkonafhankelijk onderhoud aan uw hogedrukpomp of  uw hogedrukmaterieel? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

Van alle 'merken' thuis

 

Wij beschikken over zeer gedegen kennis op het gebied van de volgende merken hogedrukpompen en hogedrukmaterieel:

Hammelmann hogedrukpompen en procespompen;
Woma hogedrukpompen;
Kamat hogedrukpompen;
Uraca hogedrukpompen;
NLB hogedrukpompen;
KOKS hogedrukmaterieel;
DIBO hogedrukmaterieel.

Hammelmann, Woma, Kamat, Uraca en NLB hogedrukpompen en KOKS en DIBO hogedrukmaterieel zijn de grotere merken hogedrukpompen en hogedrukmaterieel in de markt. Ziet u uw merk hogedrukpomp of hogedrukmaterieel hier niet tussen staan? Geen probleem! U bent bij KOKS Hogedruk toch aan het juiste adres voor onderhoud aan en inspectie van uw hogedrukpomp en voor het oplossen van storingen aan uw hogedrukpomp of hogedrukmaterieel.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onderhoud aan uw hogedrukpomp of uw hogedrukmaterieel, van welk merk dan ook? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel alle merken koks hogedruk
merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel storingen koks hogedruk

Hogedrukpomp storingen oplossen, ongeacht merk

 

KOKS Hogedruk lost graag een storing voor u op, zodat u snel weer met uw hogedrukpomp aan het werk kunt en eventuele stilstand van korte duur is. We hebben de mensen, middelen en kennis om dit voor alle merken en typen hogedrukpompen en hogedrukmaterieel te doen, waaronder Hammelmann, Woma, Kamat, Uraca, NLB, KOKS en Dibo.

 

Eén telefoontje is genoeg voor actie van onze hogedruk servicemonteurs. Afhankelijk van de storing en uw wensen kunnen de problemen in ons hogedruk service center of bij u op locatie opgelost worden.

 

Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

Merkonafhankelijk, preventief onderhoud hogedrukmaterieel

 

Het voorkomen van storingen met een hogedrukpomp, van welk merk dan ook, doen we nog veel liever. Door het aangaan van een jaarlijks onderhoudscontract voor uw hogedrukpompen, reduceert u de kans op storingen, verlengt u de levensduur van uw hogedrukmaterieel, voorkomt u schade, vermindert u de onvoorziene kosten en verbetert u de betrouwbaarheid en veiligheid van uw pomp en bedrijfsproces.

 

KOKS Hogedruk doet dit preventieve, planmatige onderhoud voor alle merken en typen hogedrukpompen en hogedrukmaterieel, waaronder Hammelmann, Woma, Kamat, Uraca, NLB, KOKS en Dibo. Door kundig en tijdig onderhoud aan uw hogedrukpomp kunt u jarenlang probleemloos werken met uw hogedrukpomp. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onderhoud aan uw hogedrukpomp of  uw hogedrukmaterieel? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.


merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel preventief onderhoud 1
merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel revisie koks hogedruk

Revisie van alle merken en typen hogedrukpompen

 

Door jarenlange ervaring en kennis van goede hogedrukpompen en goed hogedrukmaterieel, is KOKS Hogedruk ook de aangewezen partner voor revisies van alle merken en typen hogedrukpomp. Met topmerken als Hammelmann, Woma, Kamat, Uraca, NLB, KOKS en Dibo zijn we zeer bekend, maar ook voor andere merken draaien we onze hand niet om.

 

Revisie van uw hogedrukpomp gaat verder dan het verhelpen van een storing middels reparatie. Bij het reviseren van uw hogedrukpomp wordt elk onderdeel grondig bekeken, worden onderdelen waar nodig of uit voorzorg vervangen en worden modificaties doorgevoerd. Alles wat we constateren en doen, wordt digitaal vastgelegd en daarmee volledig inzichtelijk. Na onze revisie is uw hogedrukpomp weer als nieuw en voor lange tijd probleemloos inzetbaar.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van revisie voor uw hogedrukpomp? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

 

Onze merkonafhankelijke service aan hogedrukpompen

 
Het after sales team van KOKS Hogedruk doet er alles aan om u als klant te ontlasten, te ondersteunen en werk uit handen te nemen in de zorg om uw hogedrukmaterieel, van welk merk dan ook.
 
• Repareren van hogedrukpompen;
• Onderhouden van hogedrukpompen;
• Reviseren van hogedrukpompen;
• Certificeren van hogedrukpompen, hogedrukslangen en hogedruktoebehoren;
• Betrouwbare hogedruk service;
• 24/7 bereikbare storingsdienst;
• Snel leveren van onderdelen.
 

 

Benieuwd naar wat ons after sales team voor u en uw hogedrukmaterieel kan betekenen? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

 
merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel service pompen koks hogedruk
merkonafhankelijk onderhoud hogedrukpompen hogedrukmaterieel service koks hogedruk

Waarom merkonafhankelijke service door KOKS Hogedruk?

√ Deskundig hogedruk team.
√ SIR gecertificeerde monteurs en keurmeesters.
√ Ruim 30 jaar ervaring met hogedrukpompen en hogedrukmaterieel.
√ Merkonafhankelijke, totaal service voor  hogedrukpompen en hogedrukmaterieel.
√ Service op uw locatie of in ons hogedruk service center.
√ Overzichtelijk rapportages en transparante kostenopbouw van servicewerkzaamheden.

 

 

Benieuwd naar wat KOKS Hogedruk u kan bieden? Neem direct contact met ons op; hogedruk@koks.com / +31 (0)72 5406699.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf te bespreken! Bel ons op telefoonnummer: +31(0)72 540 6699

Wilt u direct een afspraak in plannen voor een hogedrukpomp revisie, -reparatie, -certificering vul dan onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over pomponderhoud, het oplossen van een storing en / of het uitvoeren van reparatie of revisie werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hogedruk specialisten staan graag voor u klaar.