• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk warmwatertrailer Thermojet - Hammelmann

Hogedruk - warmwatertrailer

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Direct klaar voor gebruik
  • Eenvoudig te bedienen
  • Versnelt het reinigingsproces

De Hammelmann Thermojet is een compact hoge druk systeem op een 2-assige trailer. Dankzij de interne warmwatersysteem is het in staat om het water onder druk te verwarmen tot een temperatuur van 95°C. Dit zorgt voor een veel beter en sneller reinigingsresultaat dan alleen met traditionele hogedruk systemen. De Hammelmann Thermojet hogedruk warmwatertrailer is ingesteld op een werkdruk van 500 bar en een wateropbrengst van maximaal 28 l/min. Het motorvermogen van deze unit is 37 kW en het pompvermogen is 25 kW. 

 

Download hier de productfolder van de Thermojet hogedruk warmwatertrailer

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk warmwatertrailer of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.