• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruksysteem Aquajet 40 P35 - Hammelmann

Hogedruksysteem - Diesel unit

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Direct klaar voor gebruik

De Hammelmann Aquajet 40 P35 hogedruksysteem is ingesteld op een werkdruk van 2000 bar en een wateropbrengst van maximaal 103 l/min. Het motorvermogen van deze unit is 450 kW en het pompvermogen is 400 kW. De Aquajet-modellen van Hammelmann zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en prestatieklassen. De Aquajet 40 P35 is een hogedruksysteem waarmee u alleen de energie verbruikt die nodig is voor uw reinigingstaak. Het hogedruksysteem kan onder andere ingezet worden voor hogedrukreiniging, industriële reiniging, het verwijderen van beton en het reinigen van schepen. 

 

Download hier de productfolder van de Aquajet 40 P35 hogedruksysteem

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruksystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.