• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruksysteem Aquajet 50 P35 - Hammelmann

Hogedruksysteem - Diesel unit

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Betere reinigingsresultaten
  • Direct klaar voor gebruik

De Aquajet-modellen van Hammelmann zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en prestatieklassen. De Aquajet 50 P35 is een hogedruksysteem waarmee u alleen de energie verbruikt die nodig is voor uw reinigingstaak. Het hoge druk systeem kan onder andere ingezet worden voor hogedrukreiniging, industriële reiniging, het verwijderen van beton en het reinigen van schepen. De Hammelmann Aquajet 50 P35 hogedruk systeem is ingesteld op een werkdruk van 2200 bar en een wateropbrengst van maximaal 122 l/min. Het motorvermogen van deze unit is 571 kW en het pompvermogen is 500 kW.

 

Download hier de productfolder van de Aquajet 50 P35 hogedruksysteem

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruksystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.