• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruktrailer Aquajet 20 S1600-20 - Hammelmann

Hogedruktrailer - Diesel unit

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Versnelt het reinigingsproces
  • Makkelijke bediening
  • Lage NOx-uitstoot

De Aquajet 20 S1600-20 hogedruktrailer van Hammelmann kan onder meer gebruikt worden voor het verwijderen van beton, roest, kalk en verf. Tevens kan de hoge druk trailer ingezet worden voor het opruwen van beton en vloeren, het reinigen van schepen en het reinigen van tanks. De Hammelmann Aquajet 20 S1600-20 hogedruk trailer is ingesteld op een werkdruk van 1400 bar en een wateropbrengst van maximaal 78 l/min. Het motorvermogen van deze unit is 235 kW en het pompvermogen is 200 kW. 

 

Download hier de productfolder van de Aquajet 20 S1600-20 hogedruktrailer

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruktrailers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.