• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukunit met elektrische motor - Hammelmann

Hogedrukunit met elektrische motor

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Lekvrije pomp
  • Hoge betrouwbaarheid

Hammelmann staat bekend om het ontwikkelen van oplossingen op maat voor elke reinigingssituatie. Naast de beproefde elektrische units heeft Hammelmann ook de mogelijkheid om uw systeem precies volgens uw eisen en wensen te plannen en configureren. Elektrische units onderscheiden zich met name door hun emissievrije loop, stationaire aansluiting en explosieveilige werking. 

 

Download hier de productfolder van de hogedruk unit met elektrische motor

 

Onze experts staan altijd voor u klaar om u te helpen de juiste oplossing te vinden voor al uw industriële reinigingsuitdagingen. U kunt contact opnemen met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.