• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk oppervlaktereiniger Aquablast Plus FRWV 3000 - Hammelmann

Hogedruk oppervlaktereiniger

hogedruk oppervlaktereiniger hammelmann aquablast plus frwv 3000 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Directe afzuiging
  • Kostenbesparend
  • Voorkomt productiestilstand

De Aquablast Plus FRWV 3000 van Hammelmann is een hogedruk oppervlaktereiniger. De oppervlaktereiniger kan onder andere ingezet worden voor het verwijderen van verf en roest op metalen oppervlakken, reiniging van opslagruimtes en het opruwen van beton- en asfaltoppervlakken. De Aquablast Plus FRWV 3000 heeft een werkbreedte van 140 mm en een werkdruk tot 3000 bar. De wateropbrengst van de reiniger is 19 l/min en heeft een snelheid van 2500 tpm.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk oppervlaktereinigers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.