• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk oppervlaktereiniger Dockboy - Hammelmann

Hogedruk oppervlaktereiniger voor schepen

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Extreem lage voertuighoogte
  • Uitgerust met Aquablast Plus systeem
  • Hoge betrouwbaarheid

De hogedruk oppervlaktereiniger Dockboy van Hammelmann is ontwikkeld voor het reinigen van scheepsromp bodems en allerlei ronde oppervlakken. De Dockboy van Hammelmann kan tevens gebruikt worden op scheepsdekken, autodekken, vrachtdekken en andere vlakke vloeroppervlakken. In combinatie met het directe, geïntegreerde Aquablast Plus vacuümsysteem zorgt de Dockboy voor milieuvriendelijk ontroesten, het verwijderen van oude oppervlakktecoatings en opgehoopt afval en afvalwater. De Dockboy heeft een werkdruk tot 3000 bar en wateropbrengst tot 47 l/min. De oppervlaktereiniger is minimaal 1,26m hoog en 1,48m breed. De werkhoogte is tot 6,05m, uitbreiding tot 9,35m is mogelijk.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk oppervlaktereinigers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.