• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk oppervlaktereiniger Dockmaster - Hammelmann

Hogedruk oppervlaktereiniger - waterstraalvoertuig

De hogedruk oppervlaktereiniger Dockmaster van Hammelmann is een semi-automatische waterstraalvoertuig met een geïntegreerde hogedruk unit. De Dockmaster is een systeemuitbreiding van de Dockmate. De identieke componenten worden aangevuld met een complete pompunit en haspelsysteem voor schoon water en afvalwater. De hogedruk pompunit kan worden gebruikt als een onafhankelijk systeem voor andere werkzaamheden. De oppervlaktereiniger heeft een werkdruk tot 3000 bar en wateropbrengst tot 94 l/min. Het voertuig is 3 meter hoog en 2,5 meter breed. De werkhoogte kan van 22 meter worden uitgebreid tot 32 meter. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk oppervlaktereinigers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.