• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk oppervlaktevoorbereidingsapparaat Spiderjet V - Hammelmann

Hogedruk oppervlaktevoorbereidingsapparaat

hogedruk oppervlaktevoorbereidingsapparaat hammelmann Spiderjet V groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Radiografische afstandsbediening
  • Goed beveiligd

De Spiderjet is een mobiele, zelfbevestigende, hogedruk oppverlaktevoorbereidingsapparaat met directe afzuiging. Uitstekende prestaties kunnen met het apparaat bereikt worden, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. De Spiderjet V wordt door vacuüm op het werkoppervlak gehouden. Tegelijkertijd zuigt dit vacuüm ook het verwijderde afvalmateriaal en afvalwater op. De werkbreedte van de Spiderjet V is 374 mm en heeft een werkdruk tot 3000 bar. De wateropbrengst is 50 l/min en het apparaat weegt ongeveer 95 kg. De operationele snelheid is 0-7 m/min. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk oppervlaktereinigers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.