• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk reinigingssysteem Aquablast Cleaning Line - Hammelmann

Hogedruk reinigingssysteem

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Snel en gemakkelijk reinigen
  • Minder energieverbruik
  • Lagere kosten

De Aquablast Cleaning Line van Hammelmann is een semi-automatisch, modulair hogedruk reinigingssysteem met Aquablast oppervlaktereiniger. Een grote verscheidenheid aan componenten wordt bij professionele industriële werkzaamheden blootgesteld aan enorme belasting en vuil. Dit leid tot verhoogde slijtage, vaak tot een hoger gewicht van de onderdelen en vaak is vervanging van het materiaal noodzakelijk. Regelmatig reinigen van de elementen verlengt de levensduur, de handeling wordt verbeterd door het lagere gewicht en de fysieke belasting wordt verminderd. De componenten worden meestal handmatig gereinigd met een hogedrukpistool, wat tijdrovend is en letsel kan veroorzaken. De Aquablast Cleaning Line van Hammelmann maakt het schoonmaken eenvoudiger, sneller en gemakkelijker. De arbeidsveiligheid wordt aanzienlijk verbeterd en is kostenbesparend. Het reinigingssysteem heeft een werkdruk tot 3000 bar en heeft een wateropbrengst tot 300 l/min. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk reinigingssystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.