• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk reinigingssysteem Aquablast Line - Hammelmann

Hogedruk reinigingssysteem

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Contactstabiliteit
  • Vlot op te starten
  • Vacuümaansluiting

De Aquablast Line van Hammelmann is een hogedruk reinigingssysteem voor het reinigen en ontlakken van verticale of verticaal hellende oppervlakken. Het reinigingssysteem is geschikt voor het behandelen van verroeste gebieden en/of oppervlakken met vergelijkbare schade. Het systeem kan gemonteerd worden op verschillende dragers zoals hydraulische liften, manden, werkplatforms etc. De Aquablast Line heeft een werkbreedte van 250 mm, werkdruk tot 3000 bar en wateropbrengst van 40 l/min. Het reinigingssysteem heeft een gewicht van 120 kg en werkafstand van 450 tot 900 mm. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk reinigingssystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.