• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Elektrische hogedruk spuitpistool SP 3000 EH - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

elektrische hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 EH groot

De elektrische hogedruk spuitpistool SP 3000 EH van Hammelmann heeft een slagvaste kunststof handgreep, RVS aansluitbehuizing voor lans en hogedrukslang en de slang aan de achterzijde. De handgreep vooraan heeft een draaibare positie die verstelbaar is. De ingebouwde Reed-schakelaar zorgt voor intrinsiek veilig circuit Ex (i) 24 Volt stuursignaal. In de veiligheidshandel bevindt zich de veiligheidspal. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden in vergelijking met conventionele pistolen. De maximale werkdruk van de SP 3000 E is 3000 bar en heeft een wateropbrengst tot 30 l/min. De verbindingsdraad heeft een drukschroef van M 26 x 1,5 female en druk ring van M 14 x 1,5 LH female. De lengte is 1005 m en gewicht 5 kg. De mondstukken zijn verkrijgbaar in design P of T. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.