• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MB 2H - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

mechanische elektrische bypass hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 MB 2H groot

De mechanische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MB 2H van Hammelmann is voor bediening met twee handen. De twee bypasskleppen worden bediend door de triggers direct bij het pistool en heeft sterke kunststof handgrepen. De handgreep bevindt zich vooraan en de draaibare positie is verstelbaar met extra bypassklep. De behuizing is van roestvrijstaal en de veiligheidspal zit in de veiligheidshendel. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden vergeleken met conventionele pistolen. De maximale werkdruk van de SP 3000 MB 2H is 3000 bar en heeft een wateropbrengst tot 30 l/min.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.