• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MB - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

mechanische bypass hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 MB groot

De mechanische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MB van Hammelmann heeft een hoge impact kunststof hangreep. De handgreep bevindt zich vooraan en de draaibare positie is herstelbaar. De klephuis is van gesmeed RVS en de veiligheidspal zit in de veiligheidshendel. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden in vergelijking met conventionele pistolen. De bypassklep wordt bediend door de trekker direct bij het pistool en heeft een onderhoudsvriendelijke sealcassette. De maximale werkdruk van de SP 3000 MB is 3000 bar en heeft een wateropbrengst van maximaal 30 l/min. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.