• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische / elektrische hogedruk spuitpistool SP 1000 ME - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

mechanische elektrische hogedruk spuitpistool hammelmann SP 1000 ME groot

De mechanische en elektrische hogedruk spuitpistool SP 1000 ME van Hammelmann heeft een handgreep van slagvast kunststof en gesmeed RVS klephuis. De handgreep vooraan heeft een draaibare positie die verstelbaar is. De veiligheidspal bevindt zich in de veiligheidshendel. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden in vergelijking conventionele pistolen. De spuitpistool heeft een gekartelde moerhouder met slijtage-indicator en maakt het verwisselen van mondstukken mogelijk met de behoefte aan gereedschap. De maximale werkdruk van de SP 1000 ME spuitpistool is 1000 bar en heeft een wateropbrengst tot 33 l/min. De verbindingsdraad is M 22 x 1,5 female en heeft een lengte van 1020 mm. Het gewicht is ongeveer 3,4 kg en de mondstukken zijn mogelijk in design A of B. Wat de SP 1000 ME onderscheidt van de SP 1000 M, is dat de SP 1000 ME een ingebouwde Reed schakelaar heeft voor intrinsiek veilig circuit Ex 24 VDC stuursignaal. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.