• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische en elektrische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MBE - Hammelmann

Hogedrukspuitpistool - spuitpistool

mechanische elektrische bypass hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 MBE groot

De mechanische en elektrische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MBE van Hammelmann heeft een werkdruk tot 3000 bar en wateropbrengst tot 30 l/min. De spuitpistool beschikt over een servoklep trekkerhantering met zo min mogelijk kracht. In de veiligheidshendel bevindt zich een veiligheidspal voor de vergrendeling van het pistool. De handgreep zit vooraan op het pistool en is verstelbaar. Het klephuis is van gesmeed roestvast staal en de bypass-functies worden direct door de trekker bij het pistool bedient. De SP 3000 MBE heeft een onderhoudsvriendelijke sealcassette en de ingebouwde Reed-schakelaar zorgt voor intrinsiek veilig circuit Ex (i) 24 Volt stuursignaal.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.