• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische en elektrische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MBE - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

mechanische elektrische bypass hogedruk spuitpistool hammelmann SP 3000 MBE groot

De mechanische en elektrische bypass hogedruk spuitpistool SP 3000 MBE van Hammelmann heeft een hoge impact kunststof handgreep. De handgreep bevindt zich vooraan en de draaibare positie is verstelbaar. Het klephuis is van gesmeed RVS en de veiligheidspal zit in de veiligheidshendel. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden in vergelijking met conventionele pistolen. Bypass-functies worden direct door de trekker bij het pistool bediend. De SP 3000 MBE heeft een onderhoudsvriendelijke sealcassette en de ingebouwde Reed-schakelaar zorgt voor intrinsiek veilig circuit Ex (i) 24 Volt stuursignaal. De maximale werkdruk is is 3000 bar en de maximale wateropbrengst is 30 l/min.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.