• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische hogedruk spuitpistool SP 400 M - Hammelmann

Hogedruk spuitpistool

mechanische hogedruk spuitpistool hammelmann SP 400 M groot

De mechanische hogedruk spuitpistool SP 400 M van Hammelmann heeft een handgreep van slagvast kunststof en messing ventielhuis. De handgreep zit vooraan en de draaibare positie is verstelbaar. In de veiligheidshendel bevindt zich een veiligheidspal. Met de veiligheidshendel is meer dan 80% minder kracht nodig om de trekker te bedienen en vast te houden in vergelijking met conventionele pistolen. De spuitpistool heeft een draadeinde met schroefdraad voor het inschroeven van spuitmonden. De SP 400 M heeft een werkdruk tot 400 bar en wateropbrengst tot 33 l/min. De verbindingsdraad is M 22 x 1,5 female en de lengte van de lans is 980 mm. Het gewicht van de spuitpistool is ongeveer 3,1 kg en de mondstukken zijn beschikbaar in design C of D. 

 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk spuitpistolen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.