• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Handmatige rotorstraler voor oppervlaktereiniger RD Masterjet 4-jet lage flowrate versie - Hammelmann

Handmatige rotorstraler - rotorjet

handmatige rotorstraler hammelmann RD Masterjet 4 jet low flow groot

Handmatige rotorstraler voor oppervlaktereiniger RD Masterjet 4-jet versie voor lage flowrates van Hammelmann heeft een combinatie van de eigenschappen van ronde straalpijpen en straalpijpen voor het gebruik met hogedrukpistolen en lansen. Met hun roterende sproeikoppen maken rotorjets gebruik van het hoge rendement van ronde jets om in minder tijd meer oppervlak te stralen. Verschillende sproeikoppen en gecontroleerde, instelbare snelheden maken veel verschillende mogelijkheden mogelijk bij de voorbereiding van het oppervlak. Het lichtgewicht, compacte ontwerp maakt ook bediening mogelijk op moelijk toegankelijke plaatsen. De 4-jet lage flowrate versie heeft een werkdruk tot 3200 bar en wateropbrengst tot 9,5 l/min. De 4-jet lage flowrate kan ingezet worden voor opruwen, verwijdering en blootstelling, verwijderen van verf en oppervlaktereiniging. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann rotorstralers of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.