• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Roterende koppeling draaibare connector - Hammelmann

Roterende koppeling - draaikoppeling

roterende koppeling draaibare connector hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

Onder roterende koppeling verstaan we ook wel draaikoppelingen die continu roteren. De corrosiebestendige roterende koppelingen van Hammelmann dienen zowel als roterende hogedrukafdichtingen als voor watergereedschap. Afhankelijk van de toepassing worden verschillende afdichtingssystemen gebruikt. De draaibare connector is een draaielement voor hogedrukaansluitingen, bijvoorbeeld op meerassige robots of als verbindingselement tussen spuitpistool en hogedrukslang. De werkdruk is tot 3000 bar en wateropbrengst tot 25 l/min. De nominale diameter is DN 3 en de connector heeft een draaihoek van 360°.  

 

Heeft u vragen over de Hammelmann roterende koppelingen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.