• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Roterende koppeling met contactloze hogedrukafdichting 2 - Hammelmann

Roterende koppeling- draaikoppeling

roterende koppeling contactloze hogedrukafdichting hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

Onder roterende koppeling verstaan we ook wel draaikoppelingen die continu roteren. De corrosiebestendige roterende koppelingen van Hammelmann dienen zowel als roterende hogedrukafdichtingen als voor watergereedschap. Afhankelijk van de toepassing worden verschillende afdichtingssystemen gebruikt. De draaiverbinding met contactloze hogedrukafdichting heeft een werkdruk tot 2500 bar en wateropbrengst van 20 - 400 l/min. De nominale diameter is DN 3,2 - 15 en de snelheid is maximaal 3000 tpm. De wateraansluiting is axiaal. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann roterende koppelingen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.