• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Rotorstraler voor leidingreiniging 58 mm Ø 2 - Hammelmann

Rotorstraler voor leidingreiniging - rotorjet

rotorstraler leidingreiniging hammelmann 58 mm 2 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te onderhouden

De rotorstralers voor leidingreiniging van Hammelmann kunnen ingezet worden voor het reinigen van gedeeltelijk verstopte leidingen, boilers en schoorstenen. De rotor jets voor leidingreiniging zijn geschikt voor gebruik met mechanisch aangedreven reinigingsapparaten. Ze hebben roestvrijstalen behuizing, ingebouwde wervelstroomrem en koelmantel in stofdichte behuizing en slijtvaste draaiverbinding met labyrintafdichting. Speciaal voor het reinigen van leidingen is een radiale sproeikop opstelling mogelijk. Een beschermhoes is optioneel verkrijgbaar. 

 

De rotorstraler voor leidingreiniging 58 mm Ø heeft een lengte van 174 mm en een werkdruk tot 3200 bar. De wateropbrengst is 50 l/min en de sproeiers zijn 4x radiaal en 2x trek. De aansluitdraad is M14 x 1.5 LH intern. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann rotorstralers voor leidingreiniging of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.