• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Common rail waterstraalsnijsysteem - Hammelmann

Waterstraalsnijsystemen

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Optimale benutting
  • Levert benodigd vermogen
  • Kostenbesparend

Een waterstraalsnijsysteem van Hammelmann is ideaal om schoon en veilig door materialen te snijden. Voor materialen die moeilijk te snijden zijn, worden in ene snij-injector schuurmiddelen aan de waterstraal toegevoegd. Een hogedruk-watersproeier zorgt voor een waterstraal in het samenstel. Deze onder druk staande waterstraal stroomt door de mengkamer naar een focusseerspuitkop gemaakt van hard metaal. Hierdoor ontstaat een vacuüm in de mengkamer. Dit betkent dat lucht en schurende deeltjes via een toevoerleiding aan de zijkant worden gezogen. In de mengkamer versnelt de hogedrukwaterstraal het schuurmiddel en transporteert het door het focusseerspuitkop. Door de combinatie van meerdere pompunits in een common rail systeem ontstaan bijzondere voordelen. De intelligente, centrale controller bepaalt vrij welke pompen worden gebruikt als drukgenerator. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann waterstraalsnijsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.