• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Draaislanghaspelsysteem pneumatisch model - Hammelmann

Haspelsysteem - pneumatisch

draaislanghaspelsysteem pneumatisch model hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Hoog rendement
  • Hoge kwaliteit

De pneumatische draaislanghaspel van Hammelmann is een roterende slanghaspel voor het inwendig reinigen van buizen met een diameter van 70 mm en groter. Draaislanghaspelsystemen worden gebruikt waar beperkte ruimte het gebruikt van starre lansen verhindert. De mobiele unit bestaat uit een slanghaspel, slangtoevoer en roterende aandrijving. De flexibele hogedrukslang wordt in rotatie gebracht door de centrale draaias van de haspel en slangtoevoer om een optimaal reinigingsresultaat te bereiken. Alle functies worden elektrisch bediend. De unit wordt bediend met een draagbaar bedieningspaneel.

 

Werkdruk: 1600 tot 3000 bar

Nominale slangdiameters: DN 5, DN 12 & DN 20

Slang lengtes: 100 meter

Snelheid: 0 - 20 tpm, variabel instelbaar

 

Heeft u vragen over de Hammelmann haspelsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.