• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Draaislanghaspelsysteem pneumatisch model - Hammelmann

Haspelsysteem

draaislanghaspelsysteem pneumatisch model hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Hoog rendement
  • Hoge kwaliteit

De pneumatische draaislanghaspel van Hammelmann is een apparaat voor het inwendig reinigen van buizen met een diameter van 70 mm en groter. Draaislanghaspelsystemen worden gebruikt waar beperkte ruimte het gebruik van stijve lansen verhindert. De mobiele unit bestaat uit een haspel, slangtoevoer en roterende aandrijving. De flexibele hogedrukslang wordt in rotatie gebracht door de centrale rotatieas van de haspel en slangtoevoer om optimale reinigingsresultaten te bereiken. Alle functies worden elektrisch bediend. De unit wordt bediend met een draagbaar bedieningspaneel. De draaislanghaspelsystemen van Hammelmann hebben een werkdruk van 1600 tot 3000 bar. De nominale slangdiameters zijn DN 5, DN 12 en DN 20. De slangen hebben lengtes van 100 meter en de snelheid is 0 tot 20 tpm, variabel instelbaar. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann haspelsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.