• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Ergonomische watertool Jetboy S - Hammelmann

Watertool

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Geen risico voor de gebruiker als de hogedrukslang defect raakt
  • De hogedrukslang is gemonteerd op draaibare lagers in de geleidebuis
  • Veiligheidshendel om onbedoeld overschakelen te voorkomen

De ergonomische watertool Jetboy S van Hammelmann is speciaal ontworpen voor werken boven het hoofd. De Jetboy S is een ergonomische watertool met een verstelbare handgreep en een variabele werkhoogte voor een veilige staande positie tijdens het uitvoeren van werkzaamheden boven het hoofd. Door de verbeterde ergonomie van de Jetboy S kunt u langere tijd en met meer concentratie boven uw hoofd werken. Dit verhoogt tegelijkertijd de veiligheid en zuinigheid. Door de modulaire opbouw van de Jetboy S kunt u de werkhoogte eenvoudig zonder gereedschap wijzigen en de opstelling aanpassen aan de werkhouding van de operator. Een hogedruk spuitpistool en hogedrukslang zijn optioneel verkrijgbaar. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann watertools of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.