• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Ergonomische watertool Jetboy XL - Hammelmann

Watertool

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Verstelbare dissel
  • Eenvoudige installatie
  • Gemakkelijk te vervoeren

De ergenomische watertool Jetboy XL van Hammelmann maakt vrijwel moeiteloos werken mogelijk. Dit resulteert in een aanzienlijk betere oppervlakteprestatie. De ergonomische watertool heeft een verstelbare bedieningshendel en variabele werkhoogte voor een veilige stand bij hogedrukwerkzaamheden. De eenvoudige, gereedschapsloze aanpassing van de werkhoogte maakt een snelle aanpassing van de werkpositie voor elke bestuurder mogelijk en maakt een perfecte aanpassing aan de werkomstandigheden mogelijk. De hogedrukgereedschappen en hogedrukslangen zijn optioneel verkrijgbaar. 

Heeft u vragen over de Hammelmann watertools of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.