• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Flensreiniger Masterjet - Hammelmann

Flensreiniger

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge werkveiligheid door afstandsbediening
  • Materiaalvriendelijke dieptereiniging van het flensgroefprofiel
  • Terugslagkrachten worden volledig opgevangen

De Masterjet van Hammelmann is een flensreiniger voor rotorstralen. De Masterjet is een persluchtaangedreven hogedrukunit voor het reinigen van buisflenzen en stopcontacten. De flensreiniger voor rotorstralen maakt werkveiligheid en kwaliteit een eenvoudige en herhaalbare taak bij het reinigen van flenzen. Met de verstelbare centreerstang en het verwisselbare hogedrukwatergereedschap kan het systeem zonder veel moeite ideaal worden aangepast aan de reinigingstaak. De flensreiniger heeft een werkdruk tot 3200 bar en wateropbrengst tot 30 l/min. De slanaansluiting en aansluitschroefdraad voor het hogedrukgereedschap is M 14 x 1,5 LH. De maximale binnendiameter van de mangat is 750 mm en de reiniger heeft een maximale buitenbreedte van 1406 mm. Het gewicht van de Masterjet is ongeveer 40 kg zonder het watergereedschap. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann flensreiniger of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.