• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hydraulische roterende aandrijving 1500 - 2500 bar - Hammelmann

Roterende aandrijving

hydraulische roterende aandrijving contactloos 1500 2500 bar hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

Corrosiebestendige roterende aandrijvingen zetten watertools in rotatie en zorgen tegelijkertijd voor roterende hogedrukafdichting. De hydraulische roterende aandrijving met contactloze hogedrukafdichting van Hammelmann heeft een werkdruk van 1500 - 2500 bar en wateropbrengst van 100 l/min / 48 l/min. Het aandrijfvermogen is 10,0 kW / 6,0 kW en de snelheid is 50 tot 3000 tpm. De oliedruk van de aandrijving is maximaal 250 bar en de verplaatsing is 16 cm³/10 cm³ per omwenteling. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann aandrijvingen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.