• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische assistent watertool Jetboy L - Hammelmann

Watertool

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Kan makkelijk aangepast worden aan reinigingsklus
  • Hoge kwaliteit
  • Hoge betrouwbaarheid

De Jetboy L van Hammelmann is een mechanische assistent voor het werken met rotorstralen en Aquablast oppervlaktereinigers. Met de Jetboy L kunnen plafonds, bruggen, parkeerplaatsen worden gereinigd. Uitzettingsvoegen en markeringen op vloeroppervlakken kunnen verwijderd worden. Daarnaast kan met de mechanische assistent veilig randen en hoeken gestraald worden. De Jetboy L van Hammelmann kan aangepast worden aan verschillende werkzaamheden. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann watertools of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.