• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische voetklep HSL M - Hammelmann

Voetklep

De mechanische voetklep HSL M van Hammelmann voldoet aan de PL ''e''- norm volgens veiligheidsnorm EN 13849. Het robuuste apparaat heeft een modulair ontwerp en is geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Als zowel een mechanische terugslagklep als een elektrische open/dicht-klep zijn nodig op de hogedrukpomp op reinigingsapparaten, kunnen deze functies beide worden uitgevoerd met behulp van de HSL M voetklep. Voetschakelaars en voetkleppen maken integraal deel uit van een modulair systeemconcept en hebben dus dezelfde veiligsheidsrelevante eigenschappen. Een ander voordeel van dit concept is de vele combinatiemogelijkheden tussen de verschillende productgroepen zoals voetschakelaars, mechanisch uitschakelbare voetkleppen en mechanische/elektrische voetkleppen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann voetkleppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.