• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mobiel waterstraalsnijden - Hammelmann

Waterstraalsnijsystemen

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit

Mobiel waterstraalsnijden wordt ingezet bij complexe industriële sloopwerkzaamheden waar snelheid, accuratesse en veiligheid de norm zijn. Een waterstraalsnijsysteem van Hammelmann is ideaal om schoon en veilig door materialen te snijden. Voor materialen die moeilijk te snijden zijn, worden in een snij-injector abrasief (schuurmiddel) aan de waterstraal toegevoegd. Een hogedruk-watersproeier zorgt voor een waterstraal in het samenstel. Deze onder druk staande waterstraal stroomt door de mengkamer naar een focusseerspuitkop gemaakt van hard metaal. Hierdoor ontstaat een vacuüm in de mengkamer. Dit betekent dat lucht en schurende deeltjes via een toevoerleiding aan de zijkant worden gezogen. In de mengkamer versnelt de hogedrukwaterstraal het abrasief en transporteert het door het focusseerspuitkop. Mobiel waterstraalsnijden combineert de bewezen voordelen van Hammelmann snijsystemen en unieke flexibiliteit in één systeem. Configureer uw product met werkdrukken tot 4000 bar, wateropbrengst tot 40 l/min en vele accessoires zoals geleiderails, wagens of invoereenheden. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann waterstraalsnijsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.