• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Roterend aandrijfsysteem Pipemaster XL warmtewisselaarreiniging - Hammelmann

Roterend aandrijfsysteem

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaar

De Pipemaster van Hammelmann is een handmatig bediend roterend aandrijfsysteem voor hogedrukslangen. Het systeem wordt gebruikt om zowel zachte als zeer harde afzettingen te verwijderen in rechte of gebogen buien en pijpleidingen. Als alternatief voor zelfdraaiende reinigingsnozzles wordt de roterende werking bereikt door rotatie van de hogedrukslang. Door de lage draaisnelheden van de hogedrukslang kunnen bijzonder harde afzettingen worden verwijderd. De Pipemaster XL warmtewisselaarreiniger is een apparaat voor het reinigen van de binnenkant met verschillende binnendiameters. Een lans uitgerust met sproeibalk wordt axiaal in de roterende buis gevoerd. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann aandrijfsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.