• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Roterend aandrijfsysteem Pipemaster XL warmtewisselaarreiniging - Hammelmann

Roterend aandrijfsysteem - warmtewisselaarreiniger

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaar

De Pipemaster XL roterend aandrijfsysteem van Hammelmann is een apparaat voor het reinigen van de binnenkant van boorpijpen met verschillende diameters. Een lans, voorzien van sproeibalk, wordt axiaal in de roterende buis gevoerd. De Pipemaster van Hammelmann is een handmatig bediend roterend aandrijfsysteem voor hogedrukslangen. Het systeem wordt gebruikt om zowel zachte als zeer harde afzettingen te verwijderen in rechte of gebogen buien en pijpleidingen. Als alternatief voor zelfdraaiende reinigingsnozzles wordt de roterende werking bereikt door rotatie van de hogedrukslang. Door de lage draaisnelheden van de hogedrukslang kunnen bijzonder harde afzettingen worden verwijderd. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann aandrijfsystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.