• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Veiligheidsapparaat reiniging warmtewisselaar - Hammelmann

Veiligheidsapparaat

veiligheidsapparaat reiniging warmtewisselaar hammelmann groot

Dit veiligheidsapparaat voor reiniging van warmtewisselaars kan ingezet worden ter positionering en veiligheidshulp. In verband met felxibele en stijve lansen. Het apparaat wordt gebruikt om de lans spuitkop in de bundelbuis van de warmtewisselaar te plaatsen en om onbedoelde terugslagen te voorkomen. Het veiligheidsapparaat wordt op de buisbundelflens geklemd. Draaikoppelingen en een telescopische arm zorgen ervoor dat de lans in de beschermhuls op elke individuele buis kan worden geplaatst. Wanneer de bediener de lans intrekt, voorkomt een stop van geschikte grootte binnen de beschermhuls het stralen naar de atmosfeer. Dit veiligheidsapparaat is geschikt voor bundeldiameters tot 2 meter. De lansmaten die erop massen zijn DN 4, 6 en 8. De dikte van de flens is maximaal 140 mm en het apparaat beschikt over een BG-testcertificaat. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann reinigingsapparaten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.